Te huur zeer ruime gemeubileerde kamer in Enschede €450,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK18157
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Wesselerbrink
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 450,-
Borg€ 450,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-08-2017
Aantal kamers:1
Oppervlakte:20 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Ja
Balkon:Nee

DESCRIPTION

Te huur zeer ruime gemeubileerde kamer in Enschede €450,- All-in. De gemeubileerde kamer bevindt zich in de wijk Wesselerbrink. De kamer is circa 20m2 groot.

De gemeubileerde kamer is voorzien van een laminaatvloer, bed, bureau, stoel en kast. De keuken en luxe badkamer worden gedeeld met de andere huurders. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, de luxe badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Het centrum van Enschede en Saxion Hogeschool liggen op circa 15 minuten fietsen.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top