Te huur mooie kamer centrum Hengelo €300,- All-in.

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK11790
Plaats:Hengelo
Woningtype:Kamer
Wijk:Centrum Hengelo
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 300,-
Borg€ 300,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: Per direct
Aantal kamers:1
Oppervlakte:10 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

Omschrijving

Te huur mooie kamer centrum Hengelo €300,- All-in. Deze lichte kamer bevindt zich in een appartementencomplex tegenover het station van Hengelo. Het Roc is op loopafstand van het complex. Binnen tien minuten ben je met de trein in Enschede.

De kamer is circa 10 m² groot. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn wit geschilderd. De gezamenlijke badkamer heeft een wastafel en een douche. De keuken is voorzien van een gasstel en een koelkast. Ook staat hier de wasmachine die door alle bewoners gebruikt mag worden. De keuken en badkamer worden gedeeld met 3 andere bewoners.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top