Te huur kamer Enschede €395,- per maand All-in.

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK14102
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Centrum
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 395,-
Borg€ 395,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: Per direct
Aantal kamers:1
Oppervlakte:13 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Ja
Bel: +31 (0)74 250 99 77

Beschrijving

Te huur kamer Enschede €395,- per maand All-in. De kamer bevindt zich in een woning met 5 kamers. De kamer is voorzien van laminaat vloer en een wasbak. De gezamenlijke keuken heeft een gasstel, magnetron en een koelkast. Ook is er een wasmachine aanwezig. De gezamenlijke badkamer beschikt over een wastafel en douche. Ook is er een separaat toilet aanwezig. De woning beschikt over een ruim dakterras.

Het centrum van Enschede en Hogeschool Saxion zijn op loopafstand en de Universiteit van Twente is ongeveer 15 minuten fietsen.

Tegen meerprijs is gemeubileerd huren mogelijk.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top