Te huur kamer 12m2 in centrum Enschede €375,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK16807
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Centrum
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 375,-
Borg€ 375,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-12-2018
Aantal kamers:1
Oppervlakte:12 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Ja
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur kamer 12m2 in centrum Enschede €375,- All-in. De kamer is circa 12 m2 en is voorzien van een inbouwkast en laminaat vloer. De gezamenlijke keuken heeft een gasstel, een oven en een koelkast. De wasmachine staat ook in de keuken en is voor algemeen gebruik. In het pand zijn in totaal 9 slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers voorzien van wastafel en douche en een separaat toilet. In de afgesloten tuin is ruimte om fietsen te stallen.

De kamer is op loopafstand van het centrum van Enschede. Hogeschool Saxion is nog geen 5 minuten fietsen en de Universiteit van Twente is ongeveer 15 minuten fietsen.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top