Te huur gemeubileerde kamer in Enschede €365,- per maand

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK16665
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Roombeek
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 365,-
Borg€ 365,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-10-2018
Aantal kamers:1
Oppervlakte:9 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur gemeubileerde kamer in Enschede €365,- per maand. De kamer is voorzien van laminaatvloer, een bed, kast, bureau en is circa 9m2. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met de andere huurders. De keuken is voorzien diverse inbouwapparatuur, de badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Het centrum en Saxion Hogeschool is op circa 10 minuten fietsen en de Universiteit van Twente op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top