Te huur gemeubileerde kamer 25m2 centrum Enschede €499,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK21727
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Centrum
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 499,-
Borg€ 499,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-02-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:25 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur gemeubileerde kamer 25m2 centrum Enschede €499,- All-in. De kamer is circa 25m² groot en voorzien van een bed, bureau, kast, koelkast en laminaat. Het pand bestaat uit twee verdiepingen welke allebei zijn voorzien van een keuken en badkamer. Ook is er een wasmachine aanwezig.

Het pand bevindt zich op loopafstand van Hogeschool Saxion en ligt midden in het centrum van Enschede. De Universiteit Twente ligt op circa 15 minuten fietsen.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

 

Top