Te huur 4-kamerappartement in Hengelo €710,-.

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMA4831
Plaats:Hengelo
Woningtype:Appartement
Wijk:Sterrenbuurt
Huurtoeslag:Mogelijk
Huurprijs:€ 710,-
Borg€ 710,-
Administratiekosten:€ 0,- excl btw
Administratiekosten student:€ 0,- excl btw
Gas, water, elektraExclusief
Beschikbaar per: 15-03-2018
Aantal kamers:4
Oppervlakte:70 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Eigen
Badkamer:Eigen
Toilet:Eigen
Tuin:Nee
Balkon:Ja
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur 4-kamerappartement in Hengelo €710,-. Ruim gestoffeerd appartement van 70 m² te huur. Het appartement bevindt zich op de 3e etage van een complex, beschikt over 2 balkons en een inpandige berging.

Indeling: Entree, hall, garderobe, toilet, vaste kasten, ruime lichte woonkamer met een groen uitzicht en toegang tot 1 van de balkons, lichte keuken, twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het balkon aan de achterzijde en badkamer voorzien van wastafel en douche.

Het appartement ligt op circa 10 minuten fietsen van het centrum van Hengelo. De snelweg A1 ligt op nog geen 5 minuten rijden. Diverse winkels en andere voorzieningen in de directe omgeving.

 

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top