Te huur 2-kamerappartement in Enschede €595,-

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMA10813
Plaats:Enschede
Woningtype:Appartement
Wijk:Havengebied
Huurtoeslag:Mogelijk
Huurprijs:€ 595,-
Borg€ 595,-
Administratiekosten:€ 0,- excl btw
Administratiekosten student:€ 0,- excl btw
Gas, water, elektraExclusief
Beschikbaar per:01-04-2017
Aantal kamers:2
Oppervlakte:50 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Eigen
Badkamer:Eigen
Toilet:Eigen
Tuin:Ja
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur 2-kamerappartement in Enschede €595,-. Het appartement is circa 50m² en is voorzien van laminaat. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer met aansluitend de dichte keuken. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel met spiegel.

Vanaf dit appartement is het nog geen 5 minuten fietsen naar de Universiteit van Twente. Saxion Enschede is ongeveer 10 minuten vanaf het appartement. Evenals het station van Enschede en het centrum van Enschede.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top