Te huur ruime kamer in Enschede €435,- per maand All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK22873
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Tubantia-Toekomst
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 435,-
Borg€ 435,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-02-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:15.5 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur ruime kamer in Enschede €435,- per maand All-in. De kamer bevindt zich in de wijk Tubantia-Toekomst. De kamer is voorzien van vloerbedekking en is circa 15,5 m2. De kamer bevindt zich in een studentenhuis waarbij de keuken en badkamer worden gedeelt met de andere huurders. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en toilet.

Saxion Hogeschool en het centrum bevinden zich op circa 5 minuten fietsen. De Universiteit van Twente bevindt zich op circa 10 minuten fietsen.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top