Te huur ruime kamer in Enschede €350,- per maand

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK19373
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Getfert
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 350,-
Borg€ 350,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: Per direct
Aantal kamers:1
Oppervlakte:13 m2
Interieur:Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur ruime kamer in Enschede €350,- per maand. De kamer is voorzien van een plavuizenvloer en is 13m2. De keuken, badkamer en toilet zijn gedeeld. De keuken is voorzien van koelkast, oven, magnetron, serviesgoed en afzuigkap. De badkamer is voorzien van wastafel met spiegel, toilet en ligbad met douche. Daarnaast is er nog een apart toilet. Ook is er een washok met wasmachine en droger.

Het centrum, station Enschede en Saxion Enschede liggen op ongeveer 5 minuten fietsen. Universiteit van Twente ligt op ongeveer 15 minuten fietsen.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top