Te huur mooie gemeubileerde kamer Hengelo €375,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK16168
Plaats:Hengelo
Woningtype:Kamer
Wijk:Groot Driene
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 375,-
Borg€ 375,-
Administratiekosten:€ 199,- excl btw
Administratiekosten student:€ 299,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-01-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:9 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur mooie gemeubileerde kamer Hengelo €375,- All-in. De kamer wordt volledig gemeubileerd afgeleverd en is 9m2. De kamer is voorzien van een bed, kledingkast, bureau, stoel en gordijnen. De woonkamer, keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met andere huurders. De keuken is voorzien van onder andere koelkast, elektrische kookplaat, oven en volledig bestek. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Het centrum van Hengelo bevind zich op 10 minuten fietsen, de Universiteit van Twente bevindt zich op 15 minuten fietsen.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top