Te huur gemeubileerde zolderkamer Enschede €400,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK21661
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:De Bothoven
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 400,-
Borg€ 400,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 30-01-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:18 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur gemeubileerde zolderkamer Enschede €400,- All-in. De kamer bevindt zich in een recentelijk gerenoveerd pand op circa 5 minuten fietsen van Hogeschool Saxion en het centrum van Enschede. De Universiteit Twente bevindt zich op circa 15 minuten fietsen.

De kamers bevinden zich op de tweede etage van het pand en is circa 18m2 groot. De kamer is voorzien van laminaat, een bed, bureau met stoel en kledingkast.

Indeling: Hal/entree, toilet, keuken voorzien van gasstel en koelkast. Ruime kamer van circa 18m2 met bergruimte en directe toegang tot de tuin.

1e etage: overloop met toegang tot 3 slaapkamers van 13m2, 9m2 en 6m2 en badkamer.. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Ook is hier de wasmachine geplaatst.

2e etage: 2 ruime kamers van 12.5m2 en 18m2, beide voorzien van een dakkapel.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top