Te huur gemeubileerde kamer in Enschede €350,- All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK21082
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Rigtersbleek
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 350,-
Borg€ 350,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-02-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:8 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Ja
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur gemeubileerde kamer in Enschede €350,- All-in. De kamer bevindt zich in een nette gerenoveerde woning in de wijk Rigtersbleek, tussen het centrum van Enschede en de Universiteit van Twente in. De kamer is circa 8 m2 en is gemeubileerd met een bed, kast, bureau en stoel. De woonkamer, keuken, badkamer en tuin worden gedeeld met de andere huurders. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Ook is er in de woning een wasmachine aanwezig.

De Universiteit van Twente bevindt zich op loopafstand. Het centrum van Enschede bevindt zich op circa 5 minuten fietsen.

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top