Te huur gemeubileerde kamer 11m2 in Enschede €350,-

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK17778
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:Helmerhoek
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 350,-
Borg€ 350,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: Per direct
Aantal kamers:1
Oppervlakte:11 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Ja
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

BESCHRIJVING

Te huur gemeubileerde kamer 11m2 in Enschede €350,-. De kamer is circa 11 m2 en gemeubileerd met een matras en een tafel. De ruime woonkamer word gedeeld met medebewoners net zoals de luxe keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, combioven en de luxe badkamer. De luxe badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

Het winkelcentrum Helmerhoek Is op loopafstand bereikbaar. Het Centrum/Hogeschool Saxion liggen op circa 15 minuten fiets afstand en de Universiteit van Twente op circa 20 minuten fiets afstand.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top