Te huur gemeubileerde kamer in Hengelo €385,- All in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK5626
Plaats:Hengelo
Woningtype:Kamer
Wijk:Nijverheid
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 385,-
Borg€ 385,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: Per direct
Aantal kamers:1
Oppervlakte:17 m2
Interieur:Gemeubileerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

Beschrijving

Te huur gemeubileerde kamer in Hengelo €385,- All in. De kamer is circa 17 m² groot en beschikt over een bed, bureau met stoel, kledingkast, tweezitsbank en een fauteuil. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn wit geschilderd en er is een wastafel in de kamer aanwezig.
Het is een lichte kamer en bevindt zich in een boven een winkelpand. De gezamenlijke badkamer heeft een wastafel en een douche. De gezamenlijke keuken is voorzien van een gasstel en een koelkast. De keuken en badkamer worden gedeeld met 3 medebewoners. De woning bevindt zich midden in een nette woonwijk van Hengelo. Het centrum en andere faciliteiten liggen op 5 minuten fietsen van de woning.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar werkt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze werkzaamheden zijn voor u als huurder administratiekosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top