Te huur zolderkamer in Enschede €400,- per maand All-in

Zoek object

ZOEK UW WONING

Kenmerken

Advertentienummer:SMK1430
Plaats:Enschede
Woningtype:Kamer
Wijk:centrum
Huurtoeslag:Niet mogelijk
Huurprijs:€ 400,-
Borg€ 400,-
Administratiekosten:€ 299,- excl btw
Administratiekosten student:€ 199,- excl btw
Gas, water, elektraInclusief
Beschikbaar per: 01-01-2019
Aantal kamers:1
Oppervlakte:14 m2
Interieur:Gemeubileerd / Gestoffeerd
Keuken:Gedeeld
Badkamer:Gedeeld
Toilet:Gedeeld
Tuin:Nee
Balkon:Nee
Bel: +31 (0)74 250 99 77

OMSCHRIJVING

Te huur zolderkamer in Enschede €400,- per maand All-in. De kamer bevindt zich in een woning op loopafstand van het centrum van Enschede. Het Saxion is circa 5 minuten fietsen en de Universiteit Twente ligt op circa 15 minuten fietsen. Supermarkt en diverse andere winkels in de directe omgeving.

De zolderkamer heeft een oppervlakte van circa 14 m².  De zolderkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer en de muren zijn netjes geschilderd. Daarnaast zijn er een bed, bureau en kast aanwezig. Er is een deels gemeubileerde gezamenlijke woonkamer. De luxe gezamenlijke keuken heeft een gasstel, een oven en een koelkast. Ook is er een wasmachine voor algemeen gebruik. In het pand zijn in totaal 4 slaapkamers. Ook is er een badkamer voorzien van wastafel en douche en  toilet. Op de begane grond is een apart toilet. In de afgesloten tuin is ruimte om fietsen te stallen.

 

Smart Wonen verzorgt enkel een presentatie van de woning voor de eigenaar van dit object, maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en in het belang van u als (potentiële) huurder. De werkzaamheden die Smart Wonen voor u uitvoert zijn onder andere het actief zoeken naar voor u geschikte woonruimte, de bezichtigingen van de woningen, onderhandelingen voor u met de eigenaar van het object, het controleren van de door u te tekenen huurovereenkomst en het opleveren van de woning. Aan deze bemiddelings- advieswerkzaamheden zijn voor u als huurder kosten verbonden. De hoogte van deze kosten vindt u terug bij het onderdeel kenmerken bij iedere advertentie.

Top