+31 (0)74 250 99 77

Werkwijze

Find your property

Find your Property

Werkwijze

Via onze website blijft u op de hoogte van ons actuele aanbod. Ook kunt u zich aanmelden voor ons wekelijkse woningaanbod. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een woning of als u de woning die u zoekt niet direct op onze website kunt vinden. Wanneer u een woning heeft gevonden die aan uw criteria voldoet, laat u via Reageer direct uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om te bespreken of de door u gekozen woning nog beschikbaar is. Tijdens dit gesprek bespreken we of u in aanmerking komt voor de woning en kunnen een of meerdere bezichtigingen worden gepland. Na de bezichtiging kunt u bepalen of u in aanmerking wilt komen voor de woning.

Wanneer u besluit de woning te gaan huren, volgt een informatiegesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek checken wij een aantal gegevens en zullen wij met u een aantal zaken over het huren van de woning bespreken. Het vereiste inkomen wordt door de verhuurder bepaald. Tijdens het informatiegesprek bepalen we samen ook de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

Het tekenen van de huurovereenkomst gebeurt met de verhuurder in de woning.

Zoek kamer of woning

Via onderstaande knop kunt u ons actuele aanbod bekijken en direct reageren op de woning of kamer die aan uw wensen voldoet.

 

Direct zoeken->

Top