+31 (0)74 250 99 77

Verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer?

Find your property

Find your Property

Verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer?

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder voor het huis, appartement of de kamer die u wilt verhuren verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer? Smart Wonen is een professionele mediator die over de juiste kennis en contacten beschikt om passende kandidaten te vinden voor mensen zoals u, die een ruimte willen verhuren verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer. Het netwerk van Smart Wonen richt zich met name op deze specifieke regio’s.

Hoe werkt dat, een ruimte verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer?

Smart Wonen heeft een efficiënte werkwijze bedacht, zodat we snel een goede huurder voor u kunnen vinden. Om te beginnen vult u het formulier ‘verhuur uw woning nu’ in via de website. Smart Wonen neemt vervolgens binnen twee werkdagen contact met u op. We ontmoeten u graag voor een intakegesprek, waarbij we alle benodigde informatie over de woning verzamelen.

U bent en blijft eigenaar van de woning die u wilt Verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer. We spreken dan ook met u af wat uw wensen zijn en welke eisen u wilt stellen. Natuurlijk kunnen we u daarbij adviseren. Ook zullen er op locatie foto’s worden gemaakt. Dat laten we graag over aan de kundige mensen van Smart Wonen, zodat de ruimte die u wilt verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer op een professionele, optimale manier onder de aandacht gebracht kan worden. Dat doen we zowel op onze eigen site, als die van partnerwebsites. Een optimaal bereik dus!

Wie komt er in mijn huis wonen?

Mogelijke huurders worden vooraf uitgebreid gescreend. De kredietwaardigheid wordt gecontroleerd en ook zorgen we voor een goed beeld van het woonverleden wan een kandidaat. Zo weten wij wat we voor u in huis halen. We maken goede afspraken en zien erop toe dat de huurder zich daar aan houdt. Dat maakt de zaken voor iedereenSmart Wonen & Funda duidelijk. Prettig wonen en zorgeloos verhuren is Smart Wonen.

Verhuren in Enschede, Hengelo, Almelo of Deventer?

Bel mij terug (vrijblijvend)

(*Verplicht)

Titel
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Emailadres*

Ja, Ik accepteer de algemene voorwaarden en kan gebeld worden door Smart-Wonen.nl.

 

Stappen tot verhuur

1. Telefonisch contact
2. Afspraak op locatie
3. Advertentie opmaken
4. Advertentie online zetten
5. Mailing woningzoekenden
6. Screening kandidaat huurder
7. Bezichtiging met kandidaat
8. Financiële afwikkeling
9. Verhuurd

 

Bel mij verblijvend terug

Direct contact opnemen

+31 (0)74 250 99 77
 info@smart-wonen.nl
 verhuur@smart-wonen.nl

Klantenbeoordelingen

Top