+31 (0)74 250 99 77

Over ons

Find your property

Find your Property

Over ons

Smart Wonen is een jonge en dynamische woningverhuurder die zich richt op het verhuren van appartementen, woningen en kamers in de regio Twente & Deventer. Wij verhuren voornamelijk op de plaatsen Enschede, Hengelo, Almelo en Deventer. Ons doel is het vinden van de juiste kandidaat voor uw woning.

De woningmarkt is constant in beweging. Het is moeilijk om als particuliere verhuurder uw weg te vinden naar een goede huurder. Smart Wonen helpt u hier graag bij. Dankzij onze ervaring en kennis van de regio weten wij hoe wij op een snelle manier de juiste kandidaat voor uw woning kunnen vinden. Ook voeren wij een uitgebreide screening van de toekomstige huurder uit zodat u zeker bent van een betrouwbare huurder. Deze screening voldoet uiteraard aan uw specifieke wensen en eisen.

Smart Wonen zorgt ervoor dat uw woning kosteloos gevonden wordt op verschillende kanalen zoals landelijke websites en social media. Daarnaast gebruiken wij ook ons eigen netwerk bij onder andere hogescholen en universiteiten en onze database met woningzoekenden. Ook adviseren wij u graag over de huurprijs en kunnen wij de huurovereenkomst voor u opstellen zodat u zeker weet dat u een waterdicht contract heeft met uw huurder.

Direct contact opnemen

+31 (0)74 250 99 77
 info@smart-wonen.nl
 verhuur@smart-wonen.nl

Top