+31 (0)74 250 99 77

Kamer verhuren

Veilig uw kamer verhuren

Verhuurt u kamers of bent u op zoek naar een tijdelijke huurder? Dan kunt u kosteloos bij Smart Wonen terecht. Een kamer verhuren kan best een opgave zijn. Niet alleen moet u er voor zorgen dat de kamer onder de aandacht gebracht wordt, het is natuurlijk prettig om een huurder te vinden die betrouwbaar is en waar u de kamer aan kunt toevertrouwen. Bij Smart Wonen helpen we u dan ook graag verder op dit gebied. U kunt eenvoudig en kosteloos een kamer verhuren op onze website. Wij nemen dan een groot aantal stappen van een kamer verhuren van u over.

Makkelijk en snel een kamer verhuren

Zoekt u dus een huurder? Dan doet u er verstandig aan om dit uit te besteden aan Smart Wonen. Een kamer verhuren wordt zo veel makkelijker, u bent er minder tijd aan kwijt en u weet zeker dat u een betrouwbare verhuurder krijgt. Wilt u een kamer verhuren bij Smart Wonen? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met ons. We maken dan een afspraak met u om de kamer te bekijken en er onder andere een fotopresentatie van te maken. Wij gaan dan voor u aan de slag. Een kamer verhuren doen wij door een advertentie op maat te maken voor onze en externe websites.

Een kamer verhuren in verschillende stappen

 

Uiteraard doen wij meer voor u dan de advertentie opmaken. Wij zorgen er ook voor dat het kamer verhuren sneller verloopt door er een mailing uit te doen naar eventueel geïnteresseerde huurders in onze database. Wij voeren vervolgens een screening uit onder de geschikte kandidaten en zorgen voor de financiële afwikkeling. Dit wordt allemaal door een vast contactpersoon gedaan. Zo blijft u altijd op de hoogte van het verhuurproces van de kamer.

 

Bel mij terug (vrijblijvend)

(*Verplicht)

Titel
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Emailadres*

Ja, Ik accepteer de algemene voorwaarden en kan gebeld worden door Smart-Wonen.nl.

Woning verhuren in Enschede

Stappen tot verhuur

1. Telefonisch contact
2. Afspraak op locatie
3. Advertentie opmaken
4. Advertentie online zetten
5. Mailing woningzoekenden
6. Screening kandidaat huurder
7. Bezichtiging met kandidaat
8. Financiële afwikkeling
9. Verhuurd

 

Bel mij vrijblijvend terug

Direct contact opnemen

+31 (0)74 250 99 77
 info@smart-wonen.nl
 verhuur@smart-wonen.nl

Klantenbeoordelingen

Top