+31 (0)74 250 99 77

Appartement verhuren

Appartement verhuren

Bent u op zoek naar een huurder van uw appartement? Wilt u uw appartement verhuren omdat u gaat verhuizen of bent u op zoek naar een onderhuurder voor een bepaalde tijd? Voor welke situatie dan ook, Smart Wonen zal altijd een betrouwbare huurder vinden voor uw woning. Het kan behoorlijk veel tijd kosten om een huurder te vinden. Daarom biedt Smart Wonen de service om een huurder te vinden voor uw appartement(en) aan. Zo wordt het verhuren van uw appartement wel heel makkelijk en voordelig.

Met meer gemak uw appartement verhuren

De tijd die u zelf zou moeten steken in het zoeken van een huurder kunt u vast veel beter besteden. Smart Wonen maakt het verhuren van uw appartement daarom een stuk gemakkelijker. De enige stap die u hoeft te nemen is telefonisch contact opnemen met Smart Wonen. Wij maken dan een afspraak met u om de locatie te bezichtigen en gaan vervolgens op zoek naar een geschikte Smart Wonen & Funda
verhuurder. U wilt uiteraard op de hoogte gehouden worden van de te nemen stappen en eventuele vragen kunnen stellen over het proces van het verhuren uw appartement. Daarom heeft u bij Smart Wonen altijd een vast contactpersoon waaraan u al uw vragen en opmerkingen kwijt kunt.

Uw appartement verhuren met een goede screening

Als u wel eens vaker een woning verhuurd heeft dan weet u vast hoe belangrijk het is om een goede screening te doen. Dit kan echter best lastig zijn en ook veel tijd in beslag nemen.
Ook daarom is het verstandig om het verhuren van uw appartement aan Smart Wonen uit te besteden. Wij hebben ruime ervaring met het screenen van personen en zorgen ervoor dat u en betrouwbare huurder krijgt. Op deze manier gaat een appartement verhuren niet alleen sneller, maar ook nog eens beter.

Bel mij terug (vrijblijvend)

(*Verplicht)

Titel
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Emailadres*

Ja, Ik accepteer de algemene voorwaarden en kan gebeld worden door Smart-Wonen.nl.

Smart Wonen & FundaWoning verhuren in Enschede

Stappen tot verhuur

1. Telefonisch contact
2. Afspraak op locatie
3. Advertentie opmaken
4. Advertentie online zetten
5. Mailing woningzoekenden
6. Screening kandidaat huurder
7. Bezichtiging met kandidaat
8. Financiële afwikkeling
9. Verhuurd

 

Bel mij vrijblijvend terug

Direct contact opnemen

+31 (0)74 250 99 77
 info@smart-wonen.nl
 verhuur@smart-wonen.nl

Klantenbeoordelingen

Top